dinsdag 17 juli 2012

heat tool+doosje

hallo,

mijn heat tool is gisteren binnen gekomen en dit is hem dan
natuurlijk heb ik hem meteen uitgeprobeert ik heb een doosje gemaakt met veel gliters
de maten van het doosje:
snij voor het doosje een vierkant cardstok van 21x21 cm en ril aan alle zijden op 3 en 6 cm. vouw de lijnen en knip de hoekjes in. plak het doosje in elkaar.

snij voor het deksel een vierkant cardstock van 15,2x15,2 cm. ril aan alle zijden op 1,5 en 3 cm. stans of snij een cirkel uit het midden. vouw de lijnen, knip de hoekjes in en plak het deksel in elkaar. plak aan de binnenkant van het deksel een stukje mica. snij ook een cardstock vierkant van 10x10 cm, ril dit aan alle zijden op 0,5 cm.

plak in het midden de stempel afdruk, vouw de gerilde randjes omhoog en plakt het geheel aan de binnenkant van het deksel. deze doosjes kunnen natuurlijk in allerlei maten gemaakt worden, maar maak het deksel altijd 2 mm groter zodat deze mooi op de doos past.

het papier wat ik erop geplakt heb is van Melody collection pink. de swirl is van de cuttlebug. de roosjes van doeading. ik heb rond de cirkel in het midden wat embossing powder gedaan op de roosjes ook. op de vlinder heb ik pink en clear white embossing powder gedaan.

het doosje heb ik van het magazine Cards Only 23 Warme Winters.

groetjes.

2 opmerkingen:

 1. Wat een schattig doosje heb je gemaakt.
  Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt de heat tool gelijk ingewijd, je hebt groot gelijk!
  Wat ziet het er leuk en mooi uit.

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen